DJ Good bi sa Severinom u pjenu, Popović mu poručio: Gay-u dovedi mamu i sestre mojim čuvarima

Svjetski poznati DJ Ralph Good poželio je da Severina dođe na njegov nastup na Gvarana foum festu, što je zasmetalo njenom zaručniku Milanu Popoviću, objavio je pikanteriju srbijanski Kurir.

 

Milanu Popoviću, zaručniku Severine Vučković s kojom ima sina, zasmetalo je to što je slavni švicarski DJ poželio  da na njegov nastup na Gvarana foum festu 1. rujna u Areni dođe i Severina. Planetarno popularni DJ i glazbeni producent, čiji su hitovi 'Sos' i 'In the zone' zavladali u svijetu elektroničke glazbe, priznao je da bi Severinu volio vidjeti na spektaklu u Beogradu.

"Radio sam s jednim bendom, koji je sudjelovao na Euroviziji u Grčkoj i tom prilikom čuo i vidio Severinu. Čuo sam i za njen kućni video, i nisam izdržao, a da ga ne pogledam. Fenomenalna je. Pozivam je da dođe, da mi se pridruži u pjeni, a neka joj suprug pričuva bebu tih nekoliko sati", izazivački je poručio Ralph uz osmijeh.

Kako piše Kurir, ovakav "izazov" nije "s radošću" primio Severinin zaručnik Milan Popović.

Zahvaljujući svojim izvorima, Kurir je uspio doći do maila koji je Severinin vjerenik poslao organizatorima Foum festa, odgovarajući na Goodovu priču o porno-filmu i pozivu "kralju bakru" da čuva sina dok mama uživa.

"Pozdrav, odlična ideja. Severina će, nažalost, biti zauzeta u to vreme drugim obvezama, ali bilo bi dobro da Ralph objasni svijetu zašto njega zanima Severina, ako cijeli svijet priča da je on gay i to ne skriva? Također, bilo bi lijepo kada bi prilikom posjete Beogradu poveo sa sobom i svoju mamu i sestre, ako ih ima, pošto moje osiguranje umire od želje da im pokaže srpski k...., koji će se, siguran sam, svidjeti i samom Ralphu Goodu", prenosi 'Kurir' Popovićev mail upućen Goodu.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna