Obnažene navijačice napokon progovorile - ali obučene!

Iako vam njihova imena možda i ne zvuče poznato, Jelena i Viktorija Mikša djevojke su koje sigurno poznajete. Njihove fotografije s europskog nogometnog prvenstva obišle su svijet - golih grudi bodrile su hrvatske nogometaše.

 


One su hrvatske navijačice što su na Euru u Poljskoj skinule majice. Njihove obnažene fotografije podijelile su domaću javnost, a djevojke nikad, unatoč brojnim zahtjevima, nisu progovorile za niti jedan medij. Šutnju su odlučile prekinuti samo za In magazin Nove TV.

"Dogodi se svakome. Mislim da to nije ništa strašno. Nije to centralna stvar o kojoj bih trebala pričati", izjavila je Viktorija odmah na početku razgovora, no kako je vrijeme prolazilo, djevojke su otkrile više toga o svojoj "avanturi". Tako su izjavile kako ih je obitelj dočekala puna podrške.

"Moji su rekli 'kaj sad', bili su ok. Moj tata se divio jednoj karikaturi koja je objavljena. Na poslu je prošlo sve u redu", rekla je Viktorija za In magazin te dodala kako u Krapini imaju punu podršku pa ih nerijetko u kafićima časte pićem. Ista je situacija i u Cavtatu gdje se djevojke trenutno odmaraju i to posve besplatno.

Ugostio ih je cavtatski ugostitelj Mislav Burđelez koji je ostao zgrožen reakcijom javnosti na njihova gola tijela u Poljskoj. Kao čin podrške ponudio im je tada putem medija besplatan odmor u Cavtatu.Dolaskom ljeta Viktorija i Jelena su mu se javile, sada uživaju u njegovom gostoprimstvu. Unatoč svemu što se dogodilo na Europskom prvenstvu, djevojke priznaju kako im je to bio jedan od najljepših događaja u životu. (Izvor: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna