Šokirao javnost: Je li ovo kraj njegove karijere?

Dane Cook mnoge nasmijava do suza, dok je nekima na listi najlošijih komičara svih vremena. Nedavno je podigao javnost na noge svojom nepromišljenom šalom.

'Film Batman je toliko loš, da se masakr nije dogodio, ljudi bi ga molili da ih ubije' pokušao se našaliti komičar Dane Cook no tim potezom naišao je na zid.

Američka javnost ostala je šokirana nakon što se komičar našalio na račun nedavne tragedije koja se dogodila u američkome kinu u Coloradu gdje je mladić ubio 12 ljudi.

Cook je shvatio da je 'vrag odnio šalu' nakon što su rasprave na forumima i javna prozivanja pokazala kako je ovoga puta ipak otišao predaleko.

'Bila je to kriva procjena i kajem se što sam se našalio na račun žrtava. Duboko suosjećam s njihovim obiteljima' rekao je Cook.

Popularnom komičaru karijera je u zadnje vrijeme stagnirala, a vrlo je vjerojatno da će nakon ovako lošeg 'poteza' izostati brojni angažmani.

Amerikanci su posebno osjetljivi na ovakve šale, podsjetimo, glumac Michael Richards poznatiji po ulozi Cosma Kramera u seriji Seinfeld, nedavno je bio na meti brojnih kritika i optužbi za rasnu diskriminaciju nakon politički nekorektne šale.

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna