Slavni sportaš postat će tata - treći put!

Jedan od najslavnijih i najtalentiranijih sportaša uskoro će postati tata -treći put!

 

Proslavljeni bivši vaterpolist Dubravko Šimenc i njegova supruga Ira očekuju treće dijete, a tome se vesele i njihove kćeri Nika i Karla.

'Istina je, očekujemo dijete! Svi smo jako uzbuđeni i sretni, no supruga Ira traži diskreciju tako da je to sve što cu vam reći', otkrio je Storyju proslavljeni vaterpolist, 46-godišnji Dubravko Šimenc.

Prema pisanju spomenutog tjednika, 41-jednogodišnja Ira Šimenc već je u 22.tjednu trudnoće, tako da sretna obitelj prinovu očekuje u studenome. Dudo, kako ga prijatelji od milja zovu, nije otkrio kojeg je spola dijete, ali krugovi bliski obitelji tvrde kako se Ira dobro osjeća i da sve protječe u redu.

Osvajač zlatnog odličja na Olimpijskim igrama 1988., srebrnog na OI 1996., za lijepu Iru vjenčao se 4. svibnja 1991. godine u Zagrebu. Danas su ponosni roditelji kceri: 21-godišnje Nike, studentice stomatologije, i 17-godišnje Karle. Dubravka veseli to što su naslijedile sportske gene i pokazale se vrsnim odbojka šicama. Vaterpolist je najviše intervjua dao u povodu svoje bogate karijere, a na pitanja o obitelji uvijek istiČe da su mu najveća potpora.

 

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna