Tek sad se saznalo: Već dvije godine nisu zajedno!

Kao i mnoge priče prije njih, izgleda da je njih udaljio – uspjeh.

Naime, detalji priče oko raspada 14-godišnje veze Johhnyja Deppa i Vannese Paradis dobila je novi zaokret.

Izgleda kako su prekinuli upravo zbog Deppovog statusa zvijezde i uspjeha koji je stigao s tim, zbog čega je njihova veza patila. Stoga su se razišli 2010. godine, na Vanessino inzistiranje, ali par nije to objavio sve do prije nekoliko tjedana.
Prema pisanju US Weeklyja, 39-godišnja Paradis zahtjevala je da Depp prihvati blockbuster uloge, poput one u Piratima s Kariba, koji je zaradio preko 300 milijuna dolara i lansirao Deppa u orbitu najvećih zvjezdanih imena. Ali njegov uspjeh utjecao je i na Vanessu.

'Počela se osjećati kao da je upravo ona žrtvovala karijeru zbog njega. S druge strane, sve što je Johhny radio nije bilo dovoljno dobro za obitelj i djecu. Imali su paklene svađe, sve svoje frustracije iskaljivala je na njemu, što je dovelo do toga da je Johnny počeo dosta piti. Iako su se počeli udaljavati, Depp i Paradis su uvijek na prvo mjesto stavljali potrebe svoje djece. Upravo zbog njih nisu objavljivali kako su se rastali već prije dvije godine', otkrio je obiteljski prijatelj u spomenutom časopisu.

Podsjetimo, par ima dvoje djece, 13-godišnjeg Jacka i 10-godišnju Lily-Rose, a nakon prekida s Paradis, sve su glasnija šuškanja kako 49-godišnji Depp ljubi kolegicu Amber Heard, s kojom je snimio Rum Diary.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna