DOSADILO MU Zašto Johnny Depp odlazi od Vanesse i prepušta joj 300 milijuna funti

Glumcu je navodno dosadila 14 godina duga veza, a nestalo je i ljubavnih iskrica, odnos se pretvorio u monotoniju.

Otkriven je razlog zbog kojeg je jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, zgodni Johnny Depp, ostavio svoju dugogodišnju družicu Vanessu Paradis. Deppu je navodno dosadila 14 godina duga veza s njom, a nestalo je i ljubavnih iskrica, odnos se pretvorio u monotoniju. Prema nekim izvorima, popularni glumac je želio isprobati nove stvari jer od života očekuje više, a i Vanessa zaslužuje biti sretna.

Demantirani su i navodi da se u njihovu vezu uplela treća osoba, a prekid niti jednom od njih dvoje nije teško pao. Oboje nastavljaju dalje bez vrijeđanja i ružnih optužbi.

Nevjenčani supružnici glumac Johnny Depp i francuska pjevačica i glumica i službeno su potvrdili da je njihovoj ljubavi, nakon 14 godina veze u kojoj su dobili dvoje djece ipak došao kraj.

Vanessa će postati punopravna vlasnica raskošnog imanja u Francuskoj u kojem je par donedavno živio s njihovo dvoje djece te će dobiti od razvoda 100 milijuna funti, što je nešto manje 300 milijuna KM. Međutim, da su se vjenčali, pjevačica i glumca bi u tom slučaju dobila polovicu glumčeve imovine te bi imala pravo na pozamašnu alimentaciju. Bivši par neće ići na sud kako bi izbjegli zadiranje medija u njihovu privatnost.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna