Anja Pärson: Ludo volim ženu pet godina, dobit ćemo dijete

Bivša skijašica odlučila je stati na kraj glasinama i javno otkrila svoju seksualnu orijentaciju o kojoj se godinama nagađalo. U vezi je s djevojkom Filippom Rĺdin.

Švedska skijašica Anja Pärson  priznala je u radijskom intervjuu da je već pet godina u vezi sa ženom s kojom će uskoro dobiti dijete.

- Nikad se nisam željela zaljubiti u ženu, nikad nisam mogla ni pomisliti da bi mi srce moglo tako snažno lupati zbog žene. Luđački sam se zaljubila - priznala je Anja koja je djevojku Filippu Rĺdin upoznala prije sedam godina u Švedskoj.

Priznala je da ih je u početku vezalo samo prijateljstvo nakon čega je njihova veza prerasla u nešto više.

Skijašica je odlučila stati na kraj glasinama i javno otkrila svoju seksualnu orijentaciju o kojoj se godinama nagađalo.

- Umorna sam od toga da budem netko drugi i da igram igre. Dugovala sam sebi i Fillipi da otkrijem istinu - rekla je Anja koje je tijekom karijere osvojila sedam zlatnih medalja na svjetskim skijaškim prvenstvima i olimpijsko zlato.

Karijeru je okončala početkom godine u Schladmingu. Iako je nakon odlaska u mirovinu izjavila da ne zna što će raditi u budućnosti, skijašica je priznala da je lagala.

- Već gotovo devet mjeseci znam što ću ubuduće raditi. Moj najveći životni san postaje stvarnost. Bit ću mama. S glasinama je sada gotovo - zaključila je skijašica.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna