Tanja Dragović vara Gorana Ivaniševića s mladim nogometašem Šimićem

Tanja Dragović vara Gorana Ivaniševića. Naime, bivša manekenka uhvaćena je in flagranti, u zagrljaju mladog nogometaša Marka Šimića. Fotografije, kao 'dokazni materijal', objavio je tjednik Story u novom broju, a ljubavni par snimljen je u nedjelju ispred zagrebačkog kafića Downtown.

Kako se navodi, nakon pića, Tanja i Marko otišli su iz kafića prije ponoći, a Marko je do automobila nosio Tanji torbu.

Naime, priča o nevjeri Tanje Dragović gradom kruži već neko vrijeme, međutim, mnogi nisu vjerovali u to. Možda i ne toliko zbog samog čina prevare (s obzirom da je i on nju varao), koliko zbog priča kako se ljubavni par Tanja- Marko više niti ne trudi sakriti svoju vezu. Tako su se nerijetko družili na javnim mjestima- kafićima, restoranima, pa čak ponekad i išli u zajednički šoping. Neki čak tvrde kako je Tanja dopuštala Marku da vozi njezin automobil.

Priča o prevari u vezi/ braku Dragović- Ivanišević, nažalost, nije prva. Prije nešto više od četiri godine otkrilo se kako najpoznatiji hrvatski tenisač Goran Ivanišević vara Tanju sa tadašnjom voditeljicom RTL- Vanjom Halilović. Njih dvoje su također uhvaćeni u paparazzi akciji za koju se ni danas nije doznalo tko ju je 'organizirao'- Vanja ili Tanja. Ono što se zna je da je Vanja Halilović nakon toga dobila otkaz na RTL televiziji.

Tada je Ivanišević, trudeći se dobiti oprost od Tanje, preko našeg portala objavio pismo isprike što je ujedno i bio njegov prvi komentar nakon otkrića preljuba.

Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih.

Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam ju povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti.

U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim prema nikome osim Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo.

Svi ostali učesnici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda. - Goran Ivanišević

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna