Ivaniševićeva supruga uhvaćena s ljubavnikom

Iako se činilo da je između poznatog para napokon nastupilo sretno razdoblje, izgleda da drami nema kraja.


O novoj aferi priča se već mjesecima po zagrebačkim kuloarima, a izgleda da Tanja Dragović više ne može čuvati svoju tajnu.

Uhvaćena je kako u noćnom izlasku izmjenjuje nježnosti s nogometašem Markom Šimićem, a njihove ekskluzivne fotografije i cijelu priču donosi novi broj Storyja. Marko je mladi 24-godišnji nogometaš koji je igrao u zagrebačkom klubu NK Lokomotiva, a navodno se za njega zanimao i Dinamo. Trenutno igra za mađarski klub Ferencvárosi TC na poziciji napadača. Tanja je već svojim prijateljicama povjerila kako je 'jako zaljubljena'.Naklonost prema 33-godišnjakinji mladi nogometaš ne skriva, a prema pisanjima Storyja njihova veza traje više od godinu dana.

Par Ivanišević Dragović još uvijek je zajedno, a imaju i dvoje male djece. Svima je poznata drama koje se odvila prije par godina između Gorana Ivanišević i Vanje Halilović, s kojom je poznati tenisač prevario svoju suprugu Tanju.

Izgleda da je između Tanje i Vanje danas sve u najboljim odnosima jer se nekadašnje suparnice danas pozdravljaju poput starih prijateljica. Njihov se odnos možda popravio, no odnos između Tanje i Gorana izgleda napetiji je nego ikada prije.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna