Poznat razlog otkazivanja turneje Stonesa: Mick Jagger mora na operaciju

Tijekom vikenda je objavljeno kako legendarna britanska rock grupa Rolling Stones odgađa svoju predstojeću turneju po Sjevernoj Americi zbog zdravstvenih problema Micka Jeggera, a sada je otkriveno kako frontmen Stonesa mora na operaciju srca i ugradnju stentovaPrema pisanju časopisa Drudge Report, 75-godišnji frontmen Stonesa bit će podvrgnut operaciji u New Yorku tijekom ovoga tjedna.

Jagger je u odličnom fizičkom stanju i njegov se oporavak očekuje vrlo brzo.

Page Six od izvora bliskog bendu saznaje da će se Jegger nakon operacije moći vratiti na posao već kroz nekoliko tjedana, no obzirom da su zdravstveni pregledi sastavni dio osiguranja turneje, nije isključena mogućnost da će zbog opreza turneja biti odgođena.

Jaggerov glasnogovornik nije želio kometirati navode za Page Six.

Podsjetimo, Jagger se u subotu obratio putem društvenih mreža svojim obožavateljima s viješću kako moraju odgoditi turneju.

'Mrzim što vas ostavljam na ovaj način i jako sam razočaran što moramo odgoditi turneju, no radujem se povratku na pozornicu čim budem mogao', poručio je pjevač.

Ne iznoseći detalje o zdravstvenom stanju Jaggera, glasnogovornik legendarnih Stonesa na Twitteru je fanove izvijestio da se nakon liječenja 'očekuje potpun Jaggerov oporavak' i otkrio kako su liječnici pjevaču savjetovali da ovaj put odgodi turneju zbog liječenja.

Sjevernoamerički dio njihove turneje 'No Filter' trebao je započeti 20. travnja u Miamiju i trajati do 29. lipnja.

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna