Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina

Nova životna tragedija zadesila je pjevača i člana popularnog benda One Direction, Louisa Tomlinsona. Njegova 18-godišnja sestra Félicité preminula je navodno od posljedica srčanog udara. Ova strašna tragedija pjevača je zadesila samo tri godine nakon što je ostao bez majke Johannhe koja je preminula od leukemije.


Louis je potresen i u velikom šoku zbog sestrina gubitka, potpuno je shrvan. Félicité se onesvijestila usred navodnog srčanog udara u svom stanu u Zapadnom Londonu za vrijeme ručka. Njoj bliska osoba koja se u tom trenutku nalazila s njom bila je pozvala hitnu pomoć.

Hitna pomoć je na Félicitéinu adresu s dva vozila i liječničkim timom, no unatoč intenzivnim naporima da joj pomognu i spase život, no mogli su samo proglasiti vrijeme smrti.

Osim hitne pomoći na mjestu događaju pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti. U ovom trenutku uzrok smrti nije službeno potvrđen, bit će poznat nakon što obdukcije i toksikoloških nalaza. Također nije poznato je li policija prošla drogu ili neka druga opojna sredstva.

27-godišnji Louis radio je u Londonu kada mu je javljena tužna vijest, kao i ostatak obitelji. On i Félicité su bili jako bliski i povezani, redovito su se viđali i družili.

"Félicité je bila mlada žena koju su apsolutno svi obožavali, Louis i cijela njihova obitelj. Svi su u potpunosti shrvani, kao što možete pretpostaviti. Imala je puno prijatelja i bila je tako sretna i pozitivna osoba. Ovo je gubitak za cijeli svijet. Bila je voljena, pažljiva, strastvena, popularna i prekrasna mlada dama", izjavio je član obitelji za The Sun.

Louis je otkazao sve poslovne dogovore, a ovih je dana radio na predstavljanju novog singla "Two Of Us" kojeg je upravo bio posvetio preminuloj majci Johannahi Deakin.

"Nikad nećeš znati koliko mi nedostaješ. Tog dana kada su mi te oduzeli, volio bih da sam umjesto tebe to bio ja", jedan je od stihova.

Félicité je bila poznata Instagram influencerica koju je na Twitteru pratilo 404 tisuće obožavatelja. Preselila se u London kako bi razvijala modnu karijeru i radila na društvenim projektima. Također je planirala napisati knjigu.

Prošle jeseni otkrila je kako pati od išijasa i ekstremnih bolova u leđima. Redovito je izvještavala svoje pratitelje na društvenim mrežama, na Instagramu ih je imala više o 1,3 milijuna.

Između ostalog otvoreno je govorila i o majčinoj smrti i odgovarala obožavateljima na pitanja, kao i o prekrasnom odnosu s bratom i starijom sestrom Loti.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna