Teški dani popularnog kuhara: Tomislav Špiček imao infarkt!

Objavljeno Srijeda, 02 Siječanj 2019 11:23

Poznati kuhar Tomislav Špiček (44) prije dva dana je završio u kliničkoj bolnici Merkur te je tamo dočekao Novu godinu.

- Ja sam vam nažalost u bolnici. Imao sam infarkt. Sutra ću znati je li stanje dobro ili loše - rekao je Špiček za 24sata.


Da mu je teško narušeno zdravlje Špiček je potvrdio i za Jutarnji list.

– Prepao sam se jer 15 minuta nisam mogao doći do zraka. Sad sam tu u Zajčevoj, čekam pretrage, nisam baš najbolje. Skupilo se, od cigareta, visokog šećera u krvi, stresa, sve pomalo – rekao je za Jutarnji list 44-godišnji Špiček koji se liječi u KB-u Merkur.

Legendarni kuhar svoju je karijeru započeo u kulinarskoj emisiji 'Kruške i jabuke' te nastavio na 'Tri, dva, jedan, kuhaj', a praksu je stekao u zagrebačkom hotelu 'Esplanade'.

Dodajmo i kako Špiček nedavno nije mogao vjerovati kada su mu prijatelji pokazali da se njegovo lice, pa čak i potpis, nalaze na ambalaži raznoraznih proizvoda iz dalekih dijelova svijeta.

- Šokirao sam se kad sam se ugledao na uvoznim namirnicama. Pa ja sam zagovaratelj domaćih namirnica. Prestrašno je kako mi je netko ukrao identitet. Stvarno ne razumijem kako mi je netko to mogao učiniti. Tužio sam tvrtku koja je to učinila i sada čekam da se nešto riješi – ispričao je Špiček za 24sata.(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

Download SocComments v1.3