Tifa se obrušio na Bebeka, a nedavno i potukao s Islamovićem! 'On me patološki mrzi, uskogrudan je'

Objavljeno Četvrtak, 29 Studeni 2018 10:52

Kultna grupa osnovana je u Sarajevu 1974. godine, a iskusni glazbenici među sobom su se svađali kroz desetljeća prilično žustro i energično.Bijelo dugme grupa jedan je od najpoznatijih rock bendova osnovan u Sarajevu 1974. godine, a iako mladi, već su tada glazbenici bili iskusni. Najpoznatiji članovi benda bili su Goran Bregović, Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović. Održali su se do 1989. godine, a 2005. se ponovno okupili kako bi održali tri povratnička koncerta. Znaju i danas nastupati zajedno, no bivši članovi benda stalno su u sukobu. Upravo svađe benda pune medijske stupce.

Mladen Vojičić Tifa dao je tako ovih dana intervju za srpski Hit, a u njemu se obrušio na Bebeka i Islamovića, s kojim se na nastupu za Novu godinu 2018., potukao u Crnoj Gori.

'Bebek i Alen imaju problem sa mnom. Ovaj stariji me patološki mrzi. Kad sam došao u bend, Bebek je imao šest studijskih albuma, a oni su ga odmah zaboravili zbog mene. Ali, što ću mu ja, nisam ja kriv. On je uskogrudan', rekao je Tifa. Iako se s Alenom potukao, o njemu ima bolje mišljenje pa je rekao da je perfidan vojnik. Nije želio pretjerano dalje pričati o njemu. Bregovića je ocijenio natprosječno inteligentnim čovjekom.

Da im ne cvatu ruže u međusobnim odnosima, pokazao je sukob Islamovića i Tife. Mladen je Islamovića udario glavom, a tri godine stariji kolega uzvratio je udarcem nogom. Sukob je izbio navodno jer je Islamović otpjevao na nastupu za Novu godinu Tifinu dionicu. Prvo su se sukobili verbalno, a onda fizički. Vrijeđao je Tifa Islamovićevu majku, a potom ga i fizički okrznuo.

Sukobu unutar grupe traju od samog osnutka. Prve su trzavice počele 1984. godine kada je bend napustio Željko Bebek, navodno zbog neslaganja s Bregovićem. Naime, navodno se Bebeku nije sviđala politizacija glazbe. Prije desetak godina je Bregović planirao čak i tužbu podnijeti protiv Bebeka, Islamovića i Tife, ocjenjujući da zloporabe ime 'Bijelo dugme'. Ishod i eventualni iznos odštete ostao je tajan. Posvađao se spomenuti trojac i te 2005. s Bregovićem, tvrdili su da su u odnosu na njega tijekom povratničke turneje zaradili mrvice.

Bregovića su tijekom prošle godine prozivali i bivši basist i klavijaturist benda, sve zbog novca, tvrdeći da je Bregoviću stalo samo zbog toga.

 

 

(izvor: 100posto.hr)

Komentari:

Download SocComments v1.3