Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

Mirandi Kerr brak s Evanom Spiegelom je drugi, a prethodno je ljubila glumca Orlanda Blooma.

 


Australska ljepotica Miranda Kerr nekad je privlačila pozornost kao Victoria's Secret anđelica, ali i supruga holivudskog glumca Orlanda Blooma s kojim je u braku bila od 2010. do 2013. godine.

Orlando je ljepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio 3 godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flynn 2011. godine, no par nije dugo izdržao u braku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pjevačicom Katy Perry koja je Orlandova partnerica već nekoliko godina uz jedan duži prekid.

Iako je 2014. godine otvoreno priznala da je biseksualka, 2015. godine zagledala se u suosnivača Snapchata, Evana Spiegela koji joj je postao suprug u svibnju 2017. godine.

Zanimljivo, Evan je od nje mlađi 7 godina, a javnost je zlobno komentirala kako nikada ne bi osvojio takvu ljepoticu da nije milijunaš. Također, neko se vrijeme javnost zabavljala činjenicom kako je Evan u brak stupio kao djevac.

Glamurozno vjenčanje održano je u njihovom raskošnom domu, a Miranda je blistala u Diorovoj vjenčanici koja je napravljena po uzoru na slavnu Grace Kelly. Sinčić Hart Spiegel rođen je početkom svibnja ove godine.

A par se nedavno pojavio zajedno na LACMA gala eventu u Los Angelesu u elegantnim, crnim kombinacijama, a čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica.

Manekenka polako i vraća liniju nakon trudnoće koja joj je poprilično promijenila lice, no više nema žurbe, jer je piste zamijenila poslom koja se bavi proizvodnjom beauty proizvoda.

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna