Rastali su se 2017. godine, a sada su uhvaćeni kako se grle: Slavni par se pomirio?

Pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel počeli su se viđati 2004. godine.Glumačko-pjevački par potvrdio je razvod u rujnu 2017. godine.

Radi se o pjevačici Fergie i njezinom sada bivšem suprugu, glumcu Joshu Duhamelu koji su se rastali nakon 8 godina braka. Glasine su potvrdili oni sami na Instagramu te otkrili kako planiraju ostati u prijateljskim odnosima zbog sinčića Axla.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovom showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije, striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu. "Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezano uz nekog poznatog. Ova priča je presmiješna", izjavio je tada glumac.

Navodno je razlog razvoda bila činjenica da Fergie nije htjela drugo dijete, nego obnoviti karijeru, s čime se glumac nije mirio. Pet mjeseci nakon razvoda, on se počeo viđati s mlađahnom glumicom Eizom Gonzalez, no ni ta veza nije potrajala, jer je navodno Josh i dalje bio lud za bivšom suprugom, dok se zanosna Eiza željela skrasiti.

A bivši supružnici nedavno su viđeni u Los Angelesu u prisnom druženju i zagrljajima zbog čega su momentalno počele glasine kako su si odlučili dati drugu šansu. Na njihovim licima bili su i veliki osmijesi, a sinčića nije bilo u blizini.

Nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise, no neke tajne ne mogu biti dugo skrivene, posebno ne u Hollywoodu.(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna