Glumica žestoko napala Kate: Samo ti skrivaj našu bol

Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako ju je svijet želio vidjeti, napisala je glumica Keira Knightley u svom esejuGlumica Keira Knightley u eseju pod naslovom "Slabiji spol" napala je Kate Middleton.
Prvi izlazak Nives mjesec dana nakon poroda izgleda fantastično, otkrila je tajnu

Tvrdi kako Kate predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti i pri tom misli na situaciju u kojoj je Kate potpuno sređena izašla iz bolnice samo nekoliko sati nakon trećeg poroda.

- Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako ju je svijet želio vidjeti - napisala je glumica koja je svoju kćer rodila dan prije nego je Kate rodila princezu Charlotte.

Smeta joj što na ovaj način Kate daje lažnu sliku u javnosti o ženama koje su tek rodile.

- Samo ti skrivaj našu bol, naša razderana tijela, grudi iz kojih curi mlijeko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi dotjerana, ne pokazuj svoje bitke, Kate. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se tijelo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vriski. Ne pokazuj. Ne govori. Stoji tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa. - oštra je bila glumica prema Kate Middleton.
(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna