Bivša žena E. Ramazzottija progovorila o paklenim godinama u sekti

Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak - kaže Michelle koja je skoro šest godina provela u „Ratnicima svjetlosti“

 Bivša žena Erosa Ramazzottija Michelle Hunziker progovorila je o mračnim godinama koje je provela u sekti „Ratnici svjetlosti“. Bivša manekenka godinama je šutjela o pravom razlogu prekida s poznatim talijanskim kantautorom, ali sad je otkrila da joj je pjevač dao ultimatum ili sekta ili on. Odabrala je sektu.
eros1 Nakon razvoda Eros Ramazzotti u bajkovitim odnosima s bivšom suprugom

Priznala je i da su joj zabranili da razgovara s majkom. Ispričala je kako je Isus imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu htjeli ni da čuju za nju, pa je živjela u bijedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju.


- Ta sestra sam bila ja. Vjerovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu – kaže Hunziger.
Vjerovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg njemačkog SS-ovca, ali nije spriječila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pizza pravi od "vražjih sastojaka". Kaže kako je netko uvijek bio pored nje i kontrolirao je. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramazzottijem i oduzeli mnogo novca.
Eros Ramazzotti Diskografija Eros Ramazzotti objavio dvostruki live album "Ore 21.00"


- Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak - kaže Michelle koja je skoro šest godina provela u „Ratnicima svjetlosti“. Priča kako su ožiljci iz djetinjstva na njoj ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac kojeg je obožavala se propio i izgubila je kontakt s njim.

- Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće - otkriva. Mučile su je mnoge sumnje i pitanja te je zatražila pomoć terapeutkinje po imenu Klelija.
Eros Ramazzotti Stigla i druga kćer Eros Ramazzotti opet tata, djevojci Marisi zahvalio na 'divnom daru'

- Bila je blaga i lijepa i slušala me je. Imala sam osjećaj da me otac ne voli - kaže Michelle. Klelija je to iskoristila pa su čule po deset puta dnevno. Kad je odlučila otići kod nje, u stanu je bilo još 20-tak ljudi. Tamo je saznala za tzv. "chanelling" (komuniciranje s mrtvima).

- Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasimo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal - kaže ona i dodaje: - Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude - otkriva. Ispričala joj je da je Ramazzotti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

- Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred gotov čin: Ili oni, ili ja. Hunziger se odlučila za novu „obitelj“.

- Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna - kaže ona.
eros ramazzotti u tajnosti Eros Ramazzotti oženio prekrasnu Maricu Pellegrinelli

No, pritisak u sekti ju je natjerao da je napusti 2006-te godine.

- U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcioniram, izolirali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu - objašnjava.

- Rekli su mi da ću umrijeti ako odem. Vjerovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htjela sam da budem s kćeri, makar poslije toga i umrla - kaže Hunziger.  Danas ima 41. godinu, udata je za Tomassa Trusardija, nasljednika i šefa modnog koncerna "Trusardi", s kojim ima dvije kćeri.

(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna