Bivši model prosi na ulicama LA-a i nije se tuširala godinu dana

Loni Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama

 

Od zvijezda do trnja- tako bi se mogao opisati put bivšeg modela Loni Willison. Bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona od plavokose ljepotice koja je krasila nemali broj naslovnica magazina, pretvorila se u neprepoznatljivu prosjakinju koja živi na ulicama Los Angelesa.


Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Američki mediji prenijeli su fotografije potpuno neprepoznatljive bivše ljepotice koja kopa po smeću losanđeleških ulica. Novinari koji su razgovarali s njom kažu da je izgubila razum te da se ne želi tuširati jer smatra da je tako nitko neće silovati.


Nakon što su slike dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama „Grada Izgubljenih Anđela“.  U razgovoru za Daily Mail priznala je da joj je to bilo prvo tuširanje nakon godinu dana.

Izjavila je i da ima puno bogatih i utjecajnih prijatelja s kojima ne želi održavati kontakt jer su joj čudni. Sve je krenulo nizbrdo nakon što se razvela 2014. godine. Ubrzo poslije toga njezina ovisnost je uznapredovala te je izgubila posao.


(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna