Nekadašnji ljubavnik princeze Diane preminuo u Francuskoj: Htjela je pobjeći s njim, a prošvercala ga je u Kensingtonsku palaču u svom autu

Oliver Hoare nikad nije ostavio svoju suprugu zbog princeze od WalesaIako nijedno od njih to nije javno priznalo, princeza Diana i trgovac umjetninama Oliver Haore bili su ljubavnici tijekom devedesetih.

Inače nekad bliski Charlesov prijatelj, Oliver je preminuo u Francuskoj od raka sa 73 godine.

Hoare i pokojna princeza od Walesa morali su se skrivati jer on nikad nije planirao ostaviti svoju suprugu, nasljednicu naftaškog poslovnog carstva, Diane de Waldner, s kojom je imao troje djece.

Diana i Oliver upoznali su se preko Charlesa, a ona se toliko zaljubila u njega da je priznala svojoj prijateljici lady Bowker da "sanja o tome da pobjegnu zajedno i žive sretno u Italiji".

Jednom ga je prošvercala u svom autu u Kensingtonsku palaču, a navodno su ga polugolog pronašli u vrtu jer je pokušavao pobjeći usred noći kad se upalio alarm za požar.

Navodno je Diana bila slomljena kad ju je ostavio 1994. godine pa ga je opsesivno zvala, zbog čega je on zvao policiju. No, zbog publiciteta nije htio prijaviti princezu.

Hoare je bio jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za islamsku umjetnost, radio je u Londonu većinu životnog vijeka, a posljednje godine života proveo je u Francuskoj.


(izvor: 100posto.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna