Aretha Franklin je na samrti

Legendarna pjevačica Aretha Franklin smrtno je bolesna, a oko kreveta glazbene ikone već se okuplja njena obitelj, piše Roger Friedman u svojoj Showbiz 411 kolumniKraljica soula nije u stanju ustati iz kreveta i čitavo vrijeme provodi u prisutstvu svojih najbližih. Podsjećamo, Aretha posljednjih nekoliko godina ima ekstenzivne zdravstvene probleme. Godine 2010. dijagnosticiran joj je rak od kojega se nikada u potpunosti nije oporavila.

Friedman u svojoj kolumni nadalje piše: “Aretha je okružena svojim najbližima. Nedostajati će kao majka, sestra, prijateljica, rođakinja. No njeno nasljeđe veće je od njenog života. Ona je kraljica soula. Neka živi Kraljica!”
U legendarnoj je karijeri Aretha “digla” nevjerojatnih 18 Grammya, prodala više od 75 milijuna ploča i nastupila na čak tri različite predsjedničke inauguracije – uključujući onu Obaminu 2009.

Njena posljednja ploča, “A Brand New Me”, publicirana je 2017. godine, a tek koji dan nakon toga Aretha je objavila da ide u zasluženu mirovinu.

“Moram vam priznati, ove ću se godine umiroviti. Osjećam se obogaćeno i enormno zadovoljno načinom na koji se moja čitava karijera odvijala. Od njenih samih početaka do trenutaka u kojima se sada nalazim”, poručila je tada.


(izvor: ravnododna.com)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna