Nevolje u raju: Rihanna snimljena u žestokoj svađi s dečkom milijarderom

Iako se nedavno šuškalo da su Rihanna i saudijski milijarder prekinuli svoju višemjesečnu ljubavnu vezu, par je zajedničkim odmorom u Meksiku te glasine demantirao. Ipak, paparazzi fotografije snimljene u luksuznom resortu pokazale su da Rihanna i Hassan Jameel imaju dosta turbulentan odnosNajpoznatija pjevačica s Barbadosa već godinu dana u vezi je s milijarderom Hassanom Jameelom, jednim od najbogatijih ljudi Saudijske Arabije. Iako pop glazbenica nikada nije potvrdila svoj ljubavni status s tamnoputim zavodnikom, u nekoliko su navrata snimljeni u vrlo prisnim druženjima koja su dali naslutiti da su ipak nešto više od prijatelja.

Štoviše, sama Rihanna u jednom je intervjuu naglasila kako kraj sebe ima osobu radi koje će poslovne projekte staviti po strani i posvetiti se privatnom životu kojeg je do tada zanemarivala.

Par je ovih dana snimljen prilikom zajedničkog odmora u Meksiku, a odsjeli su u luksuznom resortu u ljetovalištu Puerto Vallarta. Međutim njihove fotografije nisu bile baš idilične, već su 30-godišnjakinja i godinu dana mlađi Hassan uhvaćeni u žestokoj svađi.

Smješteni pored hotelskog bazena na udobnim ležaljkama, pjevačica i biznismen nisu krili loše raspoloženje jedno prema drugome. Rihanna se u jednom trenutku čak toliko uzrujala da je počela gestikulirati i prstom upirati u svog odabranika. Jameel se jedno vrijeme branio, a onda mu je prekipjelo pa je i on počeo upirati prstima u pjevačicu, a onda se ustao i otišao u hotel.

Nervozna glazbenica potom je zapalila cigaretu, a nakon nekoliko minuta i ona se pokupila u sobu. Inače, popularna pjevačica prije nekoliko je godina punila tabloide zbog turbulentne veze s glazbenikom Chrisom Brownom.(izvor: tportal.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna