Drugačiji odgoj: Roditelji joj zarađuju milijune, ali ona svejedno prodaje limunadu na štandu da zaradi džeparac

Suri Cruise nedavno je viđena u New Yorku kako prodaje limunadu te sama zarađuje džeparacNjezini roditelji na bankovnim računima imaju milijune dolara, no svoju mezimicu odgajaju kao i oni koji nisu rođeni pod tako sretnom zvijezdom.

Glumci Tom Cruise i Katie Holmes imali su ljubavnu priču koja je počela kao američka ljubavna komedija: ona je još kao djevojčica bila zaljubljena u njega te lijepila njegove postere po zidu spavaće sobe, a nakon što je godinama kasnije među njima planula ljubav, Tom je bio toliko sretan da je jednom prilikom doslovno skočio od sreće, i to u showu televizijske kraljice Oprah Winfrey.

Nažalost, ljubav između 55-godišnjeg glumca i 39-godišnje glumice koja je započela 2005. godine završena je 2012. godine, a na površinu su počeli izlaziti ne tako lijepi detalji koje javnost nije vidjela, a ticala se glumčeve višegodišnje opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom koja je u potpunosti preuzela kontrolu nad njegovim životom, pa tako i brakom sa zvijezdom serije "Dawson's Creek", koja nije imala izbora nego pobjeći što dalje od svega toga s kćerkicom Suri.

Suri Cruise rođena je u travnju 2006. godine, a navodno je glumac u potpunosti zanemario brigu o njoj nakon razvoda te s malenom nije fotografiran već pune četiri godine. Istina je kako 12-godišnjakinju u javnosti gotovo uvijek viđamo samo s majkom koja je ljubavnu sreću nakon razvoda pronašla s 50-godišnjim glumcem Jamiejem Foxxom.

A iako zarađuje milijune, Katie očito svoju mezimicu želi odgajati podalje od holivudskog glamura, koji često ima vrlo nerealnu sliku o tome kako bi djeca slavnih trebala odrastati. Tako je malena nedavno viđena kako prodaje limunadu na štandu tijekom Povorke ponosa u New Yorku s prijateljima i dadiljom. "Bila je jako draga i slatka, stalno se smijala i govorila ljudima da im želi ugodan dan", otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.


(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna