Mama, tata, što to radite? Blue Ivy se šokirala kad je vidjela seksi scene slavnih roditelja Beyonce i Jay Z-ja!

Beyonce i Jay Z trenutno se nalaze na Svjetskoj turneji "On the Run II", a na nastupima ih prati kćer Blue IvyRoditelji ponekad znaju dovesti svoju djecu u neugodnu situaciju, pa čak i oni slavni. Izuzetak nisu pjevačica Beyonce i njen suprug Jay Z.

Bez obzira bili mlađi ili stariji, djeca se užasavaju prizora u kojima moraju gledati svoje roditelje u intimnim i seksi pozama. A čini se da je malenoj Blue Ivy to prava noćna mora.

Iako bi neki mogli pomisliti kako je navikla na takve prizore postoji dokaz kako to baš i nije tako.
Na video snimci snimljenoj tijekom nastupa u Londonu, u sklopu aktualne svjetske turneje slavnog pjevačkog para, možemo vidjeti Blue Ivy s nekoliko specifičnih izraza na licu. Izrazima šoka, čuđenja, gađenja i straha.

Prethodno snimljeni videii pokazaju Blue Ivy kako se zabavlja, pleše i smije s prijateljicom odmah do pozornice pa nije potpuno jasno što je točno izazvalo takvu reakciju.

Fanovi na društvenim mrežama pretpostavljaju da je vjerojatno vidjela scenu na video ekranu u kojoj su Beyonce i Jay Z u krevetu ili seksi ples na pozornici.U svakom slučaju nije joj se svidjelo ono što je vidjela pa se u jednom trenutku čak sakrila iza ograde.
To nije bio prvi slučaj da se Blue Ivy ne sviđa ponašanje njezinih roditelja jer smo često puta mogli vidjeti kako slatko koluta očima u njihovom društvu.(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna