Bračna idila ponovno poljuljana, nova afera na pomolu: David Beckham ljubi učiteljicu?

Bivši nogometaš i pjevačica imaju iza sebe već nekoliko zapamćenih afera, a sada su se pojavili novi tračeviBivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, pjevačica i modna dizajnerica Victoria, jedan su od slavnih parova za koje bismo rekli da žive u bračnoj idili. Istina je da su u dugogodišnjem braku imali nekoliko trzavica zbog navodnih Davidovih preljuba, međutim u sretnom braku, s četvero djece, ostali su do danas.


To možda neće ostati tako, obzirom na navodnu, novu Davidovu aferu. Društvenim mrežama počela je kružiti vijest kako je David u vezi s učiteljicom svoje kćeri Harper, a neki spominju čak i trudnoću.

Victoria se na temu navedenih glasina pokušala našaliti sa suprugom pa je tako na Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju, a obiteljski prijatelj je za Daily Mail izjavio kako ga je pitala razvodi li se od nje.
''Victoria je bila iznenađena zbog medijskih tračeva, ali sve joj je zapravo bilo jako smiješno. Davida i nju najviše je iznenadilo to što je toliko ljudi povjerovalo u tu priču za koju ne znaju odakle je počela ni zašto'', dodao je izvor blizak obitelji.

O navodnom razvodu i bračnim problemima oglasila se i glasnogovornica obitelji Beckham, koja je za The Sun izjavila: ''Nema nikakve priče, nikakvog razvoda. Postoje samo tračevi i lažne vijesti u medijima. Ovo je sve jako bizarno i sramotno trošenje vremena''.(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna