Melania se nakon 25 dana izbivanja pojavila u javnosti!

Nakon 25 dana izbivanja prva dama Amerike konačno se pojavila u javnosti, točnije sama je objavila fotografije iz Bijele kuće.  Pitaju se zašto?

 

Naime, Melania Trump jučer je sa suprugom Donaldom Trumpom organizirala  primanje u čast američkih vojnika koji su poginuli u borbama. Primanje je bilo zatvoreno za medije, a prve fotografije objavila je prva dama i možda je tako htjela stati na kraj tračevima kako je operacija bubrega bila samo paravan za estetsku operaciju kojoj se podvrgnula.

U priopćenju izdanom tim povodom navela je da joj je čast primiti u Bijeloj kući obitelji poginulih i odati priznanje njihovoj žrtvi. Na ovu svečanost novinari nisu bili pozvani, a objavljena je samo službena fotografija.
Melania i Donald Trump
Krenuli tračevi
Je li Melania bila na estetskoj operaciji? Živi s roditeljima jer ne podnosi supruga?

"Svima onima koji su izgubili svoje voljene u službi naše domovine, naša nacija suosjeća s vama", navela je Melania u priopćenju iz njezina ureda. "To je svečani podsjetnik da smo mi, američki narod, sposobni živjeti slobodno kako i živimo zahvaljujući nesebičnoj žrtvi naših muškaraca i žena u vojnim odorama", dodaje se.

Melania Trump | Autor : Reuters/PIXSELL Foto: Reuters/PIXSELL

Četrdesetosmogodišnja Prva dama 14. svibnja bila je podvrgnuta operaciji bubrega, a pet dana poslije izišla je iz bolnice. Njezin dugotrajan izostanak iz javnosti izazvao je spekulacije o tome da je oporavak bio teži nego što se to priznaje, da je možda imala plastičnu operaciju ili čak da je napustila Bijelu kuću. U odvojenom priopćenju njezine glasnogovornice navodi se prijekor koji je Melania uputila na adresu medija zbog tih spekulacija.
Vlatka otvorila dušu:
'Račun mi je bio blokiran, pet godina nisam spavala, a život mi nije uništio Dikan'

"Gospođa Trump uvijek je bila jaka i neovisna žena koja je svoju obitelj i svoje zdravlje stavila ispred svega drugoga i to se neće promijeniti zbog tiska", navela je glasnogovornica, a objavio CNN.

"Ona je uvjerena u ono što radi, kao i u svoju ulogu i zna da je sve ostalo nagađanje i glupost", dodaje se.

Melania Trump nije, međutim, pratila tijekom vikenda svoga supruga u predsjedničku rezidenciju u Camp Davidu. Također neće sudjelovati na summitu G7 u Kanadi krajem tjedna niti će se pridružiti predsjedniku prilikom njegova summita sa sjevernokorejskim čelnikom Kimom Jongom Unom 12. lipnja u Singapuru, dodala je glasnogovornica.

(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna