Veliko srce Vedrana Ćorluke: Nogometaš pomogao mladom tati koji se bori sa zloćudnom bolesti

Robert Matalin s teškom bolesti bori se još od 2013. godine, a njegovi najbliži veliku nadu polažu u liječenje u TurskojU veljači ove godine društvene mreže preplavila je priča o 32-godišnjem Robertu Matalinu koji se već godinama bori sa zloćudnom bolesti. Liječnici mu predviđaju još godinu dana života ako se ne podvrgne skupom liječenju, pa je na Facebooku pokrenuta grupa kako bi mu se pomoglo.


Robert se sa zloćudnim rakom testisa bori još od 2013. godine, tada je primao zračenja, bolest se povukla i bio je u remisiji.

No kemoterapije su mu oštetile koštanu srž, pa mu je sada hitno potrebna transplanatcija. Njegovi najbliži nisu našli odgovarajućeg donora, pa se novac sada skuplja za njegovo liječenje u Turskoj.

''Mi ne možemo samo čekati sve dok smatramo da možemo učiniti još nešto. Naš sljedeći korak u pomoć za spas bila bi Turska, točnije Klinika Acibadem u Istanbulu u Turskoj, koja radi haploidentičnu transplantaciju koštane srži. Nažalost, troškovi su uistinu veliki i trebamo prikupiti iznos za liječenje čija se cijena može popeti i do 300.000 eura'', piše na Facebook stranici.

A među mnogim dobrim ljudima koji su Robertu već pomogli je i naš nogometaš Vedran Ćorluka koji je donirao novac.

Robert je na svom Facebook profilu objavio screenshot poruke koju mu je Vedran poslao na Instagramu i zaželio sve najbolje.

''Roberte, žao mi je što si se našao u ovakvoj situaciji, nadam se da će ti moja donacija pomoći u borbi protiv ove teške bolesti. Sretno i želim ti što brži oporavak'', stoji u Vedranovoj poruci.


(Izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna