Bile su to fake news Posh ubila nade fanova: Neće biti ništa od povratka Spice Girls, ne idu na turneju i neće snimati novu glazbu

Mjesecima se već priča o velikom povratku Spice Girls na scenu. Novi album, turneja, nastup na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle... U planu je bilo puno toga, ali sve je to, izgleda, bio fake news. Victoria Beckham, koja je davno rekla da se ne planira vratiti na pozornicu, sad je izjavila kako nikad nisu razgovarale o novoj glazbi"Neće biti turneje ni nove glazbe od Spice Girls, ali bilo je izvrsno ponovno se vidjeti s njima. Samo smo rekle da je 'girl power' jako važna poruka i htjele smo prenijeti to novim generacijama. To je sve. Meni je to uvijek bilo važno, a danas osnažujem žene modom", rekla je Posh.

Posljednji put nastupila je s Mel B, Emmom, Geri i Mel C na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a pokrenule su lavinu komentara oduševljenih fanova kad su objavile zajedničku fotografiju u veljači. Tada su rekle kako je "došlo vrijeme da istraže neke nove, uzbudljive mogućnosti zajedno".


(Izvor: 100posto.hr)

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna