Neočekivani prekid slavnog para: "Zahvalan sam svima što poštuju ovu tešku odluku koju smo donijeli"

Pjevač i manekenka prekinuli su nakon nešto više od dvije godine vezeNakon dvije godine veze prekinuli su Zayn Malik i Gigi Hadid. Javnost su oboje o prekidu obavijestili, kako to obično biva kod zvijezda, priopćenjem.

"Gigi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje nevjerojatno poštujem i cijenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve", napisao je Zayn na svom Twitteru.

Ubrzo je uslijedila i objava od slavne manekenke. Unatoč prekidu i ona je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

"Obavijesti o prekidima često se čine neosobnima jer ne postoji način da se riječima prikaže što je dvoje ljudi doživjelo tijekom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zayn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastavit ću ga podupirati kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno", poručila je Gigi.

Njihova ljubav započela je nakon jedne revije Victoria's Secreta koju je slavna manekenka nosila. Svojedobno se šuškalo i o zarukama, no Gigi i Zayn to nikada nisu potvrdili.

(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna