Smrt nakon djevojačke zabave: U padu aviona poginula bogata nasljednica i njezinih sedam prijateljica

Bogata turska nasljednica, 28-godišnja Mina Basaran, i sedam njezinih prijateljica poginule su u nedjelju u padu privatnog aviona pri povratku s djevojačke zabave u Dubaiju uoči vjenčanja koje se trebalo održati idući mjesecBaš poput monogih mladenki, i turska bogatašica Mina Basaran na Instagramu je podijelila fotografije sa svoje djevojačke zabave koja se ovog vikenda održala u Dubaiju. Na posljednjoj objavljenoj fotografiji Mina i njezinih sedam prijateljica pozirale su u ogrtačima i sunčanim naočalama u luksuznom hotelu Royal Mirage. 

Slavlje je, nažalost, bilo kratka vijeka. 28-godišnjakinja i njezine prijateljice poginule su pri povratku u Istanbul iz Dubaija, zajedno s još 3 člana posade privatnog aviona koji se srušio u Iranu na planini Zagros.

Pali avion u vlasništvu je holding tvrtke njezina oca, turskog biznismena Huseina Basarana. Bivši zamjenik predsjednika nogometnog kluba Trabzonspor posjeduje mnoge tvrtke koje se bave svim i svačim - od jahti do energije. Jedna od njegovih tvrtki je i glavni dioničar u Bahrein Middle East Bank BSC, a među najpoznatijim građevinskim projektima svakako treba izdvojiti niz luksuznih apartmanskih blokova u Istanbulu pod nazivom Mina Towers, nazvanih po svojoj kćeri.

Čelnik turskog Crvenog polumjeseca Kerem Kinik na Twitteru je napisao: "Pronađena je olupina s tijelima. Moja sućut onima koji su izgubili svoje voljene."(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

NEĆU ili NE ĆU?

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna