Slavne ljepotice uhvaćene u strastvenom poljupcu! "Nisu skidale pogled jedna s druge"

Sve se zbilo na jednom modnom eventu, ispričao je jedan od očevidaca za poznati tabloidBella Hadid i Stella Maxwell izmjenjivale su nježnosti na jednom modnom eventu u Londonu. Priča je nakon tri godine dospjela u medije i podigla veliku prašinu.

Manekenka Bella Hadid i Viktorijina anđelica Stella Maxwell uhvaćene su u strastvenom poljupcu u Londonu. Sve se zbilo 2015. godine na jednom modnom eventu, a priča je tek sad dospjela u medije. Jedan od očevidaca za britanski The Sun izjavio je da djevojke cijelu večer nisu skidale pogled jedna s druge. "Strastveno su se ljubile i činilo se da doista uživaju u tome", kazao je izvor.

S obzirom na to da u to doba još nisu bile toliko popularne kao danas mnogi nisu obraćali pažnju na njih. Djevojke su kasnije medijske stupce punile svojim ljubavnim vezama. Bella Hadid postala je najpoznatiji svjetski top model, a povezivali su je s nekoliko muškaraca.

S druge strane Stella nije krila svoju naklonost prema ženama. Od kraja 2015. godine tako uživa u vezi s glumicom Kristen Stewart.(izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

NEĆU ili NE ĆU?

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna