Slavni par uzima pauzu u vezi 'uglavnom' zbog njezine mame

Seleni je jako teško palo narušavanje odnosa s mamom. Mama je bila njen oslonac oduvijek i imale su čvrstu vezu, a pogotovo u vrijeme kada je Selena imala zdravstvenih problemaNavodno da su se odlučili za pauzu zbog Selenine mame koja ne odobrava Justina. Justinova obitelj voli Selenu, ali Selenina obitelj stavlja nju u dvije vatre, jer još uvijek ne vjeruju Justinu.

Odnos između Selene i njene mame, Mandy Teefey, postao je labav nakon što se Selena počela ponovno viđati s Justinom. Mandy je i javno izražavala svoje nezadovoljstvo o odnosu Selene i Justina.

Seleni je jako teško palo narušavanje odnosa s mamom. Mama je bila njen oslonac oduvijek i imale su čvrstu vezu, a pogotovo u vrijeme kada je Selena imala zdravstvenih problema.

Iako su Selena i Justin objavili javno da su ponovno zajedno, Selena nije povela Justina na večeru za Dan Zahvalnosti kod svoje obitelji.

Selena i Justin su posljednji puta zajedno viđeni 8. ožujka kako odvojeno napuštaju crkvu nakon odmora na Jamajci. Par je otputovao na Karipske otoke u veljači kako bi prisustvovali vjenčanju Justinovog oca.


(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna