Bella Thorne šokirala priznanjem: 'Bila sam seksualno zlostavljana do 14. godine'

Glumica Bella Thorne šokirala je obožavatelje priznanjem da je kroz cijelo svoje djetinjstvo bila seksualno zlostavljanaU jeku pokreta 'Time's Up', 20-godišnja Bella je skupila hrabrost i progovorila o zastrašujućim stvarima kroz koje je prolazila kao dijete.

"Bila sam seksualno i fizički zlostavljana dok sam odrastala, otkad pamtim pa sve do svoje 14. godine. Tada sam konačno skupila hrabrost da zaključam vrata sobe i sjedim kraj njih. Cijelu prokletu noć. Čekajući da netko još jednom iskoristi moj život. Uporno sam čekala da to prestane i konačno je prestalo. No, nisu svi toliko sretni da se izvuku živi. Molim vas da danas ustanete za svaku dušu koja je zlostavljana", napisala je glumica.

Obožavatelji su je zasuli porukama podrške, što je Bellu toliko dirnulo da se rasplakala. Objavila je video u kojem im je kroz suze zahvalila.

"Čitam na Twitteru sve vaše priče o seksualnom zlostavljanju koje ste prošli i samo vam želim reći da sam jako ponosna na vas. Stvarno sam ponosna. Ostanite jaki, volim vas", poručila im je Thorne.


(izvor: vijesti.hr)

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna