I James Franco našao se na popisu optuženih za seksualno zlostavljanje

Nakon što je u nedjelju glumac James Franco osvojio Zlatni globus te je nosio bedž za potporu ženama na kojem je pisalo 'vrijeme je isteklo'Nakon što je glumac 39-godišnji glumac James Franco osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmu 'The Disaster Artist', komičarka i glumica Sarah Tither-Kaplan ga je s još nekoliko žena optužila za seksualno uznemiravanje.

Naljutilo ih je što se na svečanosti zalagao za jednakost žena i borbu protiv seksualnog zlostavljanja, a sam se, kako tvrde, odvratno odnosi prema kolegicama.

"Hej, James Franco, imao si lijep bedž 'vrijeme je isteklo' na Zlatnim globusima no sjećaš li se kako si mi prije nekoliko tjedana rekao kako moja potpuna golotinja u tvoja dva filma, za 100 dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor. E, pa vrijeme je tome isteklo", napisala je Sarah i prozvala slavnog glumca.

Ubrzo nakon nje, javila se i Violet Paley i ustvrdila kako je Franco lažljivac.

"Sjećaš li se kad smo bili u autu i gurno si mi glavu u prema tvom golom međunožju i ono kad si mojoj prijateljici staroj 17 godina rekao da dođe k tebi u hotel. Nakon što su te već jednom uhvatili kako to isto nudiš djevojci istih godina", napisala je Paley. Potom je još jedna korisnica Twittera podsjetila kako je internetom kružila fotografija Francova dopisivanja s maloljetnicom koju poziva sebi u hotel.

Jamesu se nakon optužbi oglasio i ustvrdio da su sve to laži, no odmah nakon što su ga žene optužile New York Times otkazao je panel u kojem je glumac trebao sudjelovati. Zaključili su da ga ne žele podržati.


(izvor: vijesti.hr)

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna