'Moj najveći san postao je stvarnost' Khloe Kardashian napokon je potvrdila da čeka prvo dijete

Fotografija koju je objavila u samo 15 minuta prikupila je preko milijun lajkova, a u osam sati preko njih šest milijuna


Khloe Kardashian (33) konačno je potvrdila ono što se dugo šuškalo - da čeka prvo dijete s košarkaškom zvijezdom Tristanom Thompsonom (26). Zvijezda reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' na Instagramu je podijelila fotografiju trudničkog trbuha koji su rukama obuhvatili ona i njezin partner.

- Moj najveći san je ostvaren. Čekamo bebu. Čekala sam i pitala se kada će doći taj dan, ali evo, čini se da je Bog imao neki svoj plan. Znao je što radi. Jednostavno sam se morala pouzdati u njega. Ponekad još ne vjerujem da je naša ljubav stvorila novi život - napisala je Khloe u postu.

Fotografija koju je objavila u samo 15 minuta prikupila je preko milijun lajkova, a u osam sati preko njih šest milijuna.

Dodala je da zahvaljuje svima za ljubav i pozitivne vibracije.

- Ovu lijepu vijest sve dosad smo krili od javnosti jer smo za početak htjeli malo uživati u miru u ovim predivnim trenucima. Jako sam zahvalna, uzbuđena, nervozna, presretna i uplašena, sve odjednom. Ali to je najbolja kombinacija osjećaja koju sam ikad u životu osjetila - napisala je Khloe.

O njezinoj trudnoći prvi je put u listopadu pisao Us Weekly. Njezina sestra Kylie Jenner navodno također čeka prvo dijete, ali ona vijest još nije potvrdila. U siječnju na svijet stiže i treće dijete Kim Kardashian koje će njoj i suprugu Kanyeu roditi surogat majka.(izvor: 100posto.hr)

Komentari:

No comment.

Bijednici

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna