Larsa Pippen nema ni novčića, financira ju Kourtney Kardashian

Bivša NBA zvijezda Scottie Pippen svojoj je otuđenoj supruzi zabranio pristup računimaScottie Pippen, bivši košarkaš Chicago Bullsa, svojoj je otuđenoj supruzi Larsi uskratio pristup novcu zbog čega je ona bila primorana upitati svoju najbolju prijateljicu Kourtney Kardashian za financijsku potporu.

Larsa se nada da će joj sudac dodijeliti nešto od njihovog 120 milijuna dolara vrijednog bogatstva na ročištu koje se treba održati danas na Floridi.

Naime, Scottie je preuzeo kontrolu nad obiteljskim računima i Larsa nema doslovno ni novčića.

"Ona nema ni novčića. Trenutno se za nju brine Kourtney koja joj je dala nešto novaca dok se situacija ne riješi. Njezin je plan da dobije što više može, ali Scottie se jako bori da dobije sve", ispričao je izvor, prenosi Daily Mail.

Larsa i Scottie u braku su bili 19 godina, a rastali su se prošle godine u listopadu zbog glasina da je Larsa imala aferu s reperom Futureom.

Košarkaš osim većine bračne stečevine traži zajedničko skrbništvo nad četvero djece. Osim toga, želi s djecom preseliti u Chicago, čemu se Larsa protivi.

Scottie želi izbjeći plaćanje bilo kakve alimentacije svojoj ženi. S druge strane, Larsa se nada da će dobiti što je više moguće novaca sukladno predbračnom ugovoru. 
(izvor: rtl.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna