Na Floridi uhitili Tigera Woodsa jer je vozio pijan, završio je na triježnjenju

U ponedjeljak ujutro poznati golfer Tiger Woods (41) završio je u pritvoru jer je navodno vozio pijan. Prema podacima policije u Palm Beachu na Floridi, u pritvor je ušao u 3 sata ujutro, a na svoju odgovornost izašao je u 10:50 sati.Woods je nekad bio najbolji profesionalni golfer na svijetu te je 14 puta zaredom osvojio titulu svjetskog prvaka. Povukao se iz profesionalnog sporta početkom ove godine zbog ozlijede leđa, zbog koje je bio na četvrtoj operaciji kralježnice u posljednje tri godine.

Woods je došao u centar svjetske pozornosti kad je 2009. godine javnost doznala da je više puta prevario svoju suprugu, švedsku manekenku Elin Nordegren (37). Nakon što je saznala, bijesna Elin mu je bacila mobitel u lice i okrhnula mu zub, a onda ga je naganjala golf palicom po kući. Woods je izletio iz kuće bos i ušao je u svoj auto dok je Elin razbijala prozore.

Vozio je nekoliko metara dok nije udario u hidrant te se konačno zabio u drvo. Bio je ozbiljno ozlijeđen, ali sve se to saznalo tek kasnije jer je Elin policiji rekla kako je ona "spavala kad je čula udarac, a golf palicu je uzela jer je mislila da netko provaljuje u kuću". Ispostavilo se da je varao Elin gdje god i kad god je stigao - sa striptizetama, konobaricama, porno glumicama.

Tiger je kasnije priznao da je ovisnik o seksu, a Elin i on rastali su se 2010. godine.

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna