Ne ide joj u zadnje vrijeme: Kendall Jenner mogla bi ostati bez milijuna dolara

Kendall Jenner u zadnje vrijeme vuče loše poslovne potezeKendall Jenner dobila je 250,000 dolara za jednu jedinu fotografiju kojom je izreklamirala propali Fyre Festival, a sada bi zbog toga mogla ostati bez milijuna.

Naime, kupci ulaznica, osim što su tužili festival za prevaru, lažno prezentiranje i nepoštenu trgovinu, tuže i promotore koji uključuju Kendall Jenner, Bellu Hadid i Emily Ratajkowski između ostalih.

"U offline svijetu postoje presedani. Ako prodavači od vrata do vrata lažno prikažu neki proizvod, može ih se smatrati odgovornima za prevaru, uz kompaniju koja ih je zaposlila. Promotori Fyre festivala su ekvivalenti tih prodavača od vrata do vrata", objasnio je profesor prava William McGeveren sa sveučilišta u Minnesoti.

Kendall je festival reklamirala fotografijom čamca u oceanu, a nakon što se pokazalo da je festival obična prevara, fotku je izbrisala.

Naime, poznate dame s milijunima followera na Instagramu angažirane su kako bi festival izreklamirale kao Coachellu za bogataše, a na kraju se ispostavilo da ništa od prikazanog nije istina. Luksuzni kamp sveo se na šatore, od hrane su posjetitelji jedva dobili kruh sa sirom, a svi izvođači otkazali su svirke. I naravno, poznatim facama nije bilo ni traga.

Tužba je podignuta protiv 100 promotora festivala, a Kendall ovo baš i ne ide na ruku jer je ovo drugi loš poslovni potez nakon debakla s Pepsijem. (izvor: rtl.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna