Zločesti dečko 'odlijepio' zbog Hrvatice: Tetovirao njeno ime

Australski tenisač Nick Kyrgios do ušiju je zaljubljen u Ajlu Tomljanović, pa je na desnu ruku istetovirao Ajla. Ako ga, kojim slučajem ostavi, može samo dodati slovo K, pa će biti - kajla...S njim nikad nije dosadno. Jednom će pustiti meč da se cijeli svijet smije, drugi put će lopticom gađati suca, treći put će uvrijediti kolegu s ATP-a... No kad je u društvu Ajle Tomljanović, Hrvatice, koja je uzela australsku putovnicu, manji je do makova zrna.

Što Ajla kaže, to Nick radi. Kad je Ajla odlučila da se na ljetovanje ide u Hrvatsku - ide se u Hrvatsku. - Bilo je odlično, Hrvatska me opušta. Jedva čekam da se opet vratim. Slapovi Krke i Kornati su čudesni. Hrvatska je bila prava eksplozija - rekao je Nick, nakon obilaska Hrvatske. Nakon što je na ATP turniru u Acapulcu pobijedio Novaka Đokovića, pohvalio se da je na desnoj ruci istetovirao Ajlino ime. Zločesti dečko i 17. tenisač svijeta, kojemu je 21 godina, dvije je godine mlađi od zagrepčanke Ajle. kćerci bivšeg hrvatskog rukometnog preprezentativca Ratka.

 I dok je jednu hrvatsku tenisačicu osvojio, drugoj se itekako zamjerio. Naime, na turniru u Montrealu uvrijedio je Stana Wawrinku i njegovu djevojku, osječku tenisačicu Donnu Vekić, dobacivši Stanu kako je tenisač Kokkinakis spavao s Donnom, za što ga je ATP kaznio uvjetnom četverotjednom suspenzijom i novčanom kaznom od 25.000 dolara.
- Zaslužio sam da me se kazni do neke mjere, a očito je da sam još mlad. Nakon svega stekao sam dojam da će zbog takvih uvreda uskoro početi trpati ljude u zatvor, tako da sam naučio lekciju. Sada se moram ponašati u skladu s pravilima, ali sigurno je da neću igrati bez emocija - objasnio je Nick svoj ispad. Nick je tetovažu Ajla podijelio na društvenim mrežama, a možemo mu odmah predložiti i nastavak, u slučaju da Ajla nađe drugog. Neka ispred imena samo doda slovo K, pa će biti - kajla.

(izvor: 24sata.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna