BEYONCÉ ŠOKIRANA TEŠKOM TRUDNOĆOM! Jedva se nosi s jutarnjom mučninom i bolovima

Beyoncé nije ni znala kako je imala jednostavnu trudnoću s Blue Ivy. Međutim, 35-godišnja pjevačica je zapravo jako iznenađena koliko joj je teško nositi blizance, rekao je izvor HollywoodLife.com. Jadna Queen Bey!


“Kada je nosila Blue Ivy, sve je bilo super jednostavno, trudnoća joj je brzo prošla, bez gotovo ikakvih poteškoća”, objavio je HollywoodLife.com.

“Bey se teško nosi s napadajima jutarnje mučnine, koje je jedva izdržala posljednji put”, dodao je naš izvor. “I ne samo da se javljaju ujutro, iznenada joj se javljaju vrtoglavice i mučnine, nasumice nekoliko puta tijekom dana.”

Za vrijeme svoga nastupa na Grammyju, izgledala je i zvučala odlično. Tko bi rekao da se nosi s takvim mučninama? Međutim, ima velikih poteškoća sa žgaravicama, osobito noću. Kaže kako je tijelo, s vremena na vrijeme, sve više boli. Nervozna je jer ne zna kakvi je sve simptomi očekuju do kraja trudnoće, mada joj je Jay-Z  podrška. Stvarno je lijepo to što je on cijelo vrijeme uz nju!

Fotografije trudne Beyoncé pokazuju da uistinu izgleda poput kraljice. No, Jay je cijelo vrijeme uz nju. Trudi se olakšati joj teške trenutke i bolove kroz koje prolazi. Uz nju je od samog početka trudnoće. Nosi joj cvijeće, kupuje joj najdraže čokolade pa čak joj i masira stopala. Jednostavno nastoji da svaka njezina želja bude ostvarena.
(izvor: ljepotaizdravlje.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna