Ircu i Međugorčaninu raste slava, a nekima padaju gaće!

Nakon što su fotografije navijačica u toplesu u navijačkoj atmosferi preplavile društvene mreže, a nakon toga i britanske i hrvatske medije priča o njima, čini se, dobiva nastavak.

Pojavila se još jedna fotografija već dobro poznatih djevojaka Viktorije i Jelene, ali sada u društvu dvojice hrvatska navijača i to - spuštenih gaća.

ZBOGOM PAMETI Irski navijač postao nacionalni heroj

Irski navijač koji je lizao grudi hrvatske navijačice u Poznanu progovorio je za britanske medije.

Zahvaljujući fotografiji koja je obišla Europu, Eamon Keegan je postao najpoznatiji irski nogometni navijač, gotovo pa nacionalni heroj! Prije nekoliko dana bio je samo jedan od mnogih irskih navijača koji su došli podržati svoju reprezentaciju u Poljskoj. Naišavši na vesele hrvatske navijačice, malo se zbližio s njima i opustio, a onda... bum! Postao je poznat diljem Europe. I to tako da je fotografiju na svom Twitteru objavio irski nogometaš Sean Patrick St Ledger-Hall koji je zabio onaj jedini gol Hrvatskoj te pozvao svoje followere da je komentiraju. Za irski portal 'Joe' Eamon je ispričao kako je do svega došlo.

'Bili smo u Poznanu na utakmici s ostalim navijačima i onda su se pojavile te dvije Hrvatice. Navijači su počeli pjevati 'Izbacite cice za dečke', a one su to zaista i učinile. Svi smo se počeli fotografirati s njima i sljedeća stvar je bila da sam lizao grudi jedne od njih. Nisam mogao vjerovati kad sam se pojavio na internet portalima', ispričao je ovaj mladi irski student.

Dodao je i kako mu je bilo veoma neugodno kad je fotografija izašla u javnost no da se sve to dogodilo na kraju dana kad su svi bili pripiti i euforični. A da je postao internet zvijezda, doznao je kad ga je prijatelj nazvao iz Irske.

'Negdje u 1 ujutro po poljskom vremenu nazvao me jedan prijatelj i rekao mi - 'postao si zvijezda na Twitteru; tamo je ona fotka na kojoj radiš ono'. Pomislio sam kako nema šanse da je to objavljeno no onda me prostrijelila misao - 'ubit će me mama', otkrio je simpatični Irac. No, mama je sve znala i prije nego joj je on javio te mu poručila da se smiri jer će se sve ionako brzo stišati i zaboraviti.

Ili možda neće?! Možda je Eamon Keegan stekao nove celebrity prijatelje i to u irskim nogometašima koji su na Twitteru odlučili od njega napraviti senzaciju. 'Nevjerojatno mi je kako je čovjek koji je zabio gol za Irsku na Euru izjavio za mene da sam legenda', oduševljen je bio Eamon činom nogometaša Seana Patricka.

Međugorje bruji o svom "vatrenom"

Još jedna fotografija navijača obišla je svijet, no on je daleko od nacionalnog heroja i "slave" koju je pobrao mladi Irac. I mladog hrvatskog navijača iz Međugorja ponijela je navijačka euforija pa se i on fotografirao s raspojasanim navijačicama i to u nimalo bezazlenijoj pozi nego mladi Irac. Njegova "slava" prolazi u tišini, a iako cijelo Međugorje bruji o fotografiji, zacijelo nije svejedno vratiti se u rodni kraj i "suočiti" se s tradicionalnom sredinom, obitelji...

Na sreću to nije učinio neki navijač koji kod kuće ima obitelj ili je samo u vezi... No, to ne znači da oni to ne čine. Možda će jedino poučeni ovim primjerom od sada više paziti na to gdje i kako to čine i pred čijim kamerama.


Podsjetimo, jedna od golišavih navijačica djelatnica je Ministarstva kulture koje je unatoč prvotnim najavama nije sankcioniralo. Priopćili su da su s njom obavili razgovor te je usmeno upozorili. Obje navijačice članice su HDZ-a i nije poznato hoće li stranka poduzeti po ovo pitanju. (dnevnik.hr/republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna