GUZICE I SISE "PONOS HRVATSKE" na EURU

Na fotografiji se vide dvije hrvatske navijačice golih grudi, ali i jedan irski navijač koji je iskoristio priliku i "navalio" na bujne grudi. Zovu se Jelena i Viktorija Mikša, članice su mladeži HDZ-a, a jedna od njih zaposlenica je Ministarstva kulture.

Gotovo svi europski portali objavili su danas fotografiju na kojoj su u poljskom Poznanu 'zabljesnule' polugole hrvatske navijačice.

Na svom Twitteru jednu od ovih golišavih fotki objavio je i irski nogometaš Sean Patrick St Ledger-Hall, onaj koji je Hrvatskoj u Poznanu zabio jedini gol te tako rezultat doveo do 3:1 za Hrvatsku. Sean je pozvao svoje 'folovere' da fotografiju tvitaju dalje

Od svojih sunavijača dobio je podršku, a ne moramo naglašavati kako su 'naše gore listovi' naravno bili u centru pažnje. Nekako nam se čini da je na tribinama bilo zanimljivije nego na terenu. A ne možemo ne prokomentirati kako bi možda Irska ostvarila bolji rezultat da su se njihovi navijači više posvetili bodrenju svojih reprezentativaca na terenu umjesto hrvatskim navijačicama.

Vijest se brzinom munje proširila i svjetskim medijima koji su prenijeli golišave navijačice. Američki portal indonewyork.com objavio je sliku na kojoj irski navijač liže grudi obnaženoj navijačici, komentirajući kako su lijepe hrvatske navijačice pokazale grudi a irski navijač nije propustio svoju priliku.

Fotografije dviju hrvatskih navijačica, Viktorije i Jelene, obnaženih grudi već su prošle cijelu Europu, a kako se doznaje jedna od njih je zaposlenica Ministarstva kulture. Hrvatsko Ministarstvo kulture potvrdilo je da je jedna od obnaženih navijačica njihova djelatnica. Etičko povjerenstvo sada istražuje što se točno dogodilo te će naknadno odlučiti o sankcijama.

Ministrica Andrea Zlatar Violić izjavila je kako je upoznata sa situacijom, te je kazala kako će djelatnica s fotografije biti sankcionirana s obzirom da u Ministarstvu postoji kodeks ponašanja. Ministrica pretpostavlja da će kazna biti blaža, dakle financijska. (Izvor: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna