NA SVEKOLIKO VESELJE HRVATA, ALI I OSTALIH Vladimir Šeks i Vice Vukojević plesno se 'raspištoljili' u Ljubuškom

Vladimir Šeks, koji se proslavio u javnosti kao čovjek veseljak, posebno je oduševio motom s desnom nogom za kojeg su očito naveliko navijali i ostali uzvanici u svatovskoj dvorani u Ljubuškom. U ovom dobu sivila, ove snimke javnosti su dobro došle te su uskoro postale viralne.Događaj se, naime, zbio, kako je otkrio Nacional, prošle subote u Ljubuškom, na vjenčanju sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda.

Ekipa se zabavlja i prateći kako je Šeks cijelo vrijeme pokušao motivirati bivšeg suca Ustavnog suda da se zavrti ispod njegove ruke, no Vukojević nije bio u tom filmu.

A baš kao na filmu, na cijeli prizor, savršeno je legla pjesma koju izvodi bend u pozadini, Grašin hit ‘Voli me, jer san takvi kakvi jesan’, piše Slobodna.

No, ponio je Šeksa i strani hit 'Despacito' Luisa Fonsija. Kako se vidi na snimci koju je poslao čitatelj, Vladimir Šeks itekako ima smisla za ritam i trudi se uloviti korak. U ovom dobu sivila, ove snimke javnosti su dobro došle te su uskoro postale viralne./Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna