Livanjski HDZ BiH podržao ministra s troje siromašne djece da ostane ministar

Livanjski HDZ u ponedjeljak popodne podržao je Darinka Mihaljevića da ostane ministar unutarnjih poslova HBŽ-a. O njegovoj sudbini danas raspravlja i županijski stranački odbor, a HDZ 1990. ustrajan je da se ovo pitanje nađe i na Skupštini HBŽ-a. Međutim, izvjesno je da će Mihaljević ostati ministar, a da bi stranački županijski ogranak mogao odlučiti kao i općinski. 

 

 

A evo što je odlučio općinski ogranak, na čije je čelo Mihaljević dao ostavku, a što ga sigurno neće udariti po novčaniku: 

 

Na 26 sjednici OO HDZ  BiH Livno održanoj 13. studenog 2017. god s početkom u 16:00 sati raspravljalo se između ostalog o aktualnim političkim prilikama i nezabilježenim do sad intenzitetom političke diskreditacije i medijskog progona predsjednika OO HDZ BiH Livno Darinka Mihaljevića i članova njegove obitelji.

Široj javnosti je nepoznato  da je nedavno  na najgnusniji način oskrnavljena obiteljska grobnica njegovih roditelja. Svjedoci smo da i dalje ne prestaje ova započeta kampanja i medijski linč.

Stoga u svrhu  zaštite i sigurnosti kako sebe tako i svoje obitelji Darinko Mihaljević je ponudio mandat predsjednika OO HDZ BiH Livno, kao i  sve dužnosti koje obnaša u ime HDZ BiH na raspolaganje.

Nakon rasprave, OO HDZ BiH Livno je uvažio stajališta gospodina Darinka Mihaljevića te ga na njegov zahtjev razriješio dužnosti predsjednika OO HDZ BiH Livno, a dao potporu da Darinko Mihaljević i dalje obnaša dužnost ministra u Vladi Hercegbosanske županije  u ime OO HDZ BiH Livno. 

Općinska organizacija  HDZ BiH Livno  najoštrije osuđuje i odbacuje orkestrirane, neutemeljene, tendenciozne napade i podmetanja istaknutim članovima stranke od strane onih koji svoju političku kreaciju svode na najgnusniji način blaćenja kako pojedinaca tako i članova njihovih obitelji zbog nedostatka vlastitih ideja i programa, javili su iz HDZ BiH.

 

Podsjetimo, neviđeni skandal je izbio nakon što je otkriveno da troje djece ministra Mihaljevića prima stipendije u Hrvatskoj kao ekonomski ugroženo. Nakon toga su mediji izvjestili da je ministar vratio novce u proračun RH, pa potom i da je ministar podnio ostavku na mjesto šefa livanjskog HDZ-a. Međutim, na funkciji na kojoj prima plaću i dalje ostaje.

(Republikainfo.com/K.S.P)

 

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna