POVIJESNI PROJEKT U subotu proboj tunela Žaba

Radovi na cesti M17.3 Neum – Stolac u punom su jeku, ne prekidaju se ni vikendom, pa se upravo u subotu očekuje proboj tunela Žaba. Potvrdili su to za Republikainfo.com iz tvrtke Euro Asfalt, koja uz HP Investing provodi ovaj milijunski projekt.

Opširnije...

Pater Ike o "pravim" i "njonjavim" muškarcima: Njonjave poziva u kamp na 'Kupreška vrata' kako bi postali pravi

Pater Ivan Ike Mandurić, na svom Facebook statusu napisao je tekst pod naslovom 'Gdje su nestali muževi?' u kojem je ponovno je uzburkao mnoge duhove objavom na Facebooku o muško-ženskim odnosima. Muškarci, smatra, suvremenim načinom života postaju inferiorni ženama. Za njega su takvi muškarci "njonjavi", te piša da se muškarac i pred materom i pred svim ženama mora izboriti za svoj poziv da bude muškarac: ratnik, lovac, fajter, političar, aktivist, lider, vođa, vladar i čuvar svega svijeta - da ne bi iz njega krenula neka aždaja prema onima koje treba i mora štititi.

Opširnije...

Aluminij ili kako je div postao žrtva

Aluminij, hercegovački industrijski div podignut je iz pepela uz 140 milijuna eura, četiri godine nakon rata u BiH. Danas, s pola milijarde KM duga ponovno se vraća u pepeo, piše Deutsche Welle.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna