NA SVEKOLIKO VESELJE HRVATA, ALI I OSTALIH Vladimir Šeks i Vice Vukojević plesno se 'raspištoljili' u Ljubuškom

Vladimir Šeks, koji se proslavio u javnosti kao čovjek veseljak, posebno je oduševio motom s desnom nogom za kojeg su očito naveliko navijali i ostali uzvanici u svatovskoj dvorani u Ljubuškom. U ovom dobu sivila, ove snimke javnosti su dobro došle te su uskoro postale viralne.

Opširnije...

Ako misliš rađati, seli preko Žovnice

  Prava rodilja u Bosni i Hercegovini su već odavna neujednačena i različita od županije do županije. Međutim, zanimljivo je da su ona nejednaka i u Hercegovini, pa je primjerice majkama Mostara, Čapljine, Čitluka, Stoca… kad rode drugačije/gore nego Širokobriježankama il' Gruđankama il' Ljubušankama. Kao prvo, Široki Brijeg, Ljubuški i Grude svoje rodilje podupire s 500 km, dok Mostar, Čapljina i Stolac svoje ne, a i na razini Županije pravo je drugačije.

Opširnije...

SPOR U JAJCU Medžlis tvrdi da je crkva njihova džamija, a franjevci žele zajednički spomenik kulture

  Iz Muftijstva Travničkoga smatraju da isključivo pravo na nekadašnju crkvu, pa potom džamiju, imaju isključivo oni. Međutim, iz Franjevačkog samostana Sv. Luke u Jajcu ne žele vraćanje nekadašnje katoličke crkve. Čak što više, drže da se radi o objektu od iznimne vjerske i kulturne važnosti za obje konfesije i oba naroda, i Hrvate i Bošnjake

Opširnije...

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna