Napretkovi Uskrsni dani 2019.

Ovogodišnji Napretkovi Uskrsni dani počinju u ponedjeljak, 15. travnja 2019. u 19 sati izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, koja se tradicionalno održava u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku. Napretkovi umjetnici će se predstaviti s četrdesetak djela u svim tehnikama.

 


Uskrsni koncert Napretkove Glavne podružnice Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora „Marija“ je na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u 19 sati u mostarskoj Katedrali.

Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će se održati u srijedu, 24. travnja u 19 sati u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

Napretkov malonogometni turnir za veterane i pionire- Memorijalni turnir Zdravko Bošnjak- Čavta- održava se u subotu i nedjelju, 4. i 5. svibnja u 9 sati na nogometnom stadionu NK SAŠK 1910 Napredak u Doglodima, Sarajevo.
Dvanaesti Uskrsni boćarski turnir na programu je u nedjelju, 5. svibnja na terenima Boćarskog kluba Napredak Willa u Pijačnoj ulici s početkom u 13 sati. Kao i uvijek očekuje se sudjelovanje najboljih bh boćara.

Komentari:

No comment.

Mačke u frižideru...brrr

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna