Prijavite se na 7. Božićni malonogometni turnir "Ljuti Dolac - Mabo Biograci 2018."

Sedmu godinu u nizu Ljuti Dolac će biti poprištem zanimljivog Božićnog malonogometnog turnira za mlade i djecu. Naime, u Sportskom centru “Vaske” održava se Božićni malonogometni turnir pod nazivom “Ljuti Dolac – Mabo Biograci”, a organizatori očekuju kako će ove godine nadmašiti prošlogodišnji rekord kada se u pet dobnih kategorija za najboljega borilo ukupno 85 ekipa s prostora cijele Hercegovine, odnosno Ljutog Doca, Širokog Brijega, Gruda, Ljubuškog, Posušja, Kočerina, Međugorja, Čitluka, Čapljine, Stoca, Mostara...“Ovo je uistinu jedinstven turnir ovakve vrste u Hercegovini i ponosno mogu kazati kako je svake godine sve bolji. Također, iskreno govoreći turnir je opstao i ostao svih ovih godina zahvaljujući u prvom redu Boži Markiću, vlasniku lanca trgovina ‘Mabo’ i svi mi iz organizacijskog odbora možemo biti ponosni što ga imamo, odnosno jedan ovakav turnir koji je sigurno i najmasovniji i najkvalitetniji turnir ovakve vrste u široj regiji”, kaže u najavi sedmog izdanja ovog turnira njegov čelni čovjek Tihomir Milićević – Tiša, jedan istinski nogometni fanatik koji već 40 godina uspješno plovi u tim nogometnim vodama.

Iz Organizacijskog odbora 7. Božićnog malonogometnog turnira "Ljuti Dolac - Mabo Biograci" podsjećaju da prijave za ovogodišnji turnir traju do 19. prosinca kada će se s početkom u 20 sati obaviti i izvlačenje parova.

Prijave se mogu izvršiti na broj telefona: 063/ 372-206 (Tiša).

Uplate po kategorijama:

2000-2001. godište: 100 KM

2002-2003. godište: 100 KM

2004-2005. godište: 70 KM

2006-2007. godište: 50 KM

2008-2009. godište: 50 KM

Ovogodišnji turnir u Ljutom Docu kreće 22. prosinca (subota) i odvijat će se u dane vikenda (subota, nedjelja), a u ovom trenutku je teško ustvrditi kada bi mogla uslijediti završnica budući da to ovisi o konačnom broju prijavljenih ekipa.

Inače, već tradicionalno najbolje ekipe i pojedince očekuju i vrijedne nagrade, pa će tako pobjednici i finalisti u svim kategorijama dobiti medalje i prigodne pokale, a isto tako će biti nagrađeni najbolji igrač, vratar i strijelac turnira u svih pet kategorija.

Podsjetimo, prošle godine naslove najboljeg u dvije kategorije osvojile su ekipe iz Ljutog Doca i Međugorja, odnosno u jednoj kategoriji ekipa iz Mostara, sastavljena mahom od igrača HŠK Zrinjski.
Komentari:

No comment.

Izvor sukobi i nezgode jednog naroda

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna