Predbožićna tiskovna HKD Napredak

U utorak, 11. prosinca 2018. godine s početkom u 12 sati u Napretkovom klubu Lira u Sarajevu, na adresi Pehlivanuša bb HKD Napredak održat će konferenciju za novinare u povodu manifestacije Napretkovi božićni dani 2018.Na konferenciji će biti predstavljen program ovogodišnjih Božićnih dana i detalji o manifestacijama ovogodišnjih Božićnih dana.

Hrvatsko kulturno društvo Napredak svake godine tradicionalno organizira Božićne dane.

Ovogodišnji Napretkovi božićni dani započeli su Međunarodnim memorijalnim usponom planinara na Bjelašnicu, tridesetim po redu.

Događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje je Napretkov svečani božićni koncert. Koncert će se održati 17. prosinca u sarajevskom Narodnom kazalištu s početkom u 20.00 sati.

Dva dana nakon Božićnog koncerta, 19. prosinca u 19.00 sati, u Maloj galeriji Sv. Ante na Bistriku bit će otvoren 26. po redu Likovni annale, uz sudjelovanje brojnih slikara, ponajprije onih iz Napretkove udruge likovnih umjetnika.

Napretkovi božićni dani znani su i po svojim sportskim događanjima.

I ove će se godine na nogometnim terenima hotela Delminijum igrati Dječji malonogometni turnir. Dječji malonogometni turnir održat će se 22. i 23. prosinca s početkom u 9.00 sati.

Teniski centar Koševo bit će domaćin turnira teniskih veterana koji je na programu 22. prosinca od 10.00 sati.

Središnji sportski događaj ipak je Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu, koji se već tradicionalno igra u sarajevskom hotelu Saraj. Šahovski turnir je na programu 23. prosinca s početkom u 12.00 sati.

Prihod od Božićnog koncerta namijenjen je Fondu za stipendiranje i sveučilište "Ivo Andrić - Vladimir Prelog".

 

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna