Prijavite se na Akademiju ženskog poduzetništva

Uskoro će Akademija poduzetništva žena primiti prvu generaciju polaznica. Ostalo je još samo nekoliko dana za prijavu. Rok je do 1. prosinca 2018. a ostalo je tek nekoliko upražnjenih mjesta.Žena ste? Imate ideju? Svi u okruženju se dive vašim rukotvorinama ili drugim proizvodima? Želite taj talent pretvoriti u novac? Odvažni ste i vaše usluge su tražene? Želite pokrenuti ili ste pokrenuli mali biznis? Nemate potrebna znanja ili imate poteškoće na tom putu? Treba vam mentorica – neko tko je te i takve poteškoće već iskusio i uspješno prebrodio?

Nemate razloga za dvojbu ako ste na bar neka od ovih pitanja odgovorile potvrdno - Vrijeme je da se  i vi  prijavite na Akademiju poduzetništva žena!

U prvoj generaciji priliku će dobiti 60 polaznica iz KS i ZHŽ-a, a imati će priliku naučiti osnove vođenja biznisa kroz pet cjelina. Pored teorijskog znanja polaznice će dobiti i praktičnu podršku.

Svaka od učesnica dobit će mentoricu, ženu koja je uspjela u biznisu i koja će vas kroz praktične izazove svakodnevnog poslovanja voditi na osnovu iskustva i znanja.

U okviru akademije se razvija i priručnik kako uspješno voditi svoj biznis. Sve polaznice će dobiti priručnik. Priručnik će kreirati stručnjaci iz poslovnih područja bitnih za poduzetništvo žena. Priručnik će, izuzev teorije, sadržavati i praktični dio, odnosno kako i gdje se poduzetnice mogu obratiti za pomoć kao i odgovore na pitanja koja polaznice budu postavljale tijekom obuke.

Donator projekta je Federalni zavod za zapošljavanje.

Partneri u realizaciji projekta Akademije su USAID/Sweden FARMA II (Projekat razvoja tržišne poljoprivrede) i Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke–HERAG. Čini vam se da ste vi prava kanditakinja  za Akademiju poduzetništva žena? Imate još pitanja?

Možete ih postaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem facebook stranice OVDJE.

Prijaviti se možete i putem Web stranice Udruženja poslovnih žena u BiH.
Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna