Udruženje poslovnih žena pokrenulo Akademiju poduzetništva žena

Akademiju je pokrenulo Udruženje poslovnih žena u BiH u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje. Namjenjena je nezaposlenim i ženama koje su pokrenule svoje biznise, a koje žive i rade u  Sarajevskom kantonu i Zapadnohercegovačkoj županiji.Želite uspjeti? Prijavite se na Akademiju poduzetništva žena! Škola koju ćete voljeti! Žena ste? Imate ideju? Svi u okruženju se dive vašim rukotvorinama ili drugim proizvodima? Želite taj talent pretvoriti u novac? Odvažni ste i vaše usluge su tražene? Želite pokrenuti ili ste pokrenuli mali biznis? Nemate potrebna znanja ili imate poteškoće na tom putu? Treba vam mentorica – netko tko je te i takve poteškoće već iskusio i uspješno prebrodio?
Ako su vaši odgovori na ova pitanja potvrdni, upravo ste Vi kandidatikinja za Akademiju poduzetništva žena!

Akademiju je pokrenulo Udruženje poslovnih žena u BiH u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje. Namjenjena je nezaposlenim i ženama koje su pokrenule svoje biznise, a koje žive i rade u  Sarajevskom kantonu i Zapadnohercegovačkoj županiji.

U prvoj generaciji priliku će dobiti 60 polaznica iz ovih župnija, a imat će priliku naučiti osnove vođenja biznisa kroz pet cjelina.

Pored teorijskog znanja polaznice će dobiti i praktičnu podršku. Svaka od učesnica dobiće mentoricu, ženu koja je uspjela u biznisu i koja će vas kroz praktične izazove svakodnevnog poslovanja voditi na osnovu iskustva i znanja.

U okviru akademije se razvija i priručnik kako uspješno voditi svoj biznis. Sve polaznice će dobiti priručnik. Priručnik će kreirati stručnjaci iz poslovnih oblasti bitnih za poduzetništvo žena. Priručnik će osim teorije sadržavati i praktični dio, odnosno kako i gdje se poduzetnice mogu obratiti za pomoć kao i odgovore na pitanja koja polaznice budu postavljale tokom obuke.
Donator projekta je Federalni zavod za zapošljavanje.
Partneri u realizaciji projekta Akademije su USAID/Sweden FARMA II (Projektt razvoja tržišne poljoprivrede) i Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke–HERAG.

Čini vam se da ste vi prava kanditakinja za Akademiju poduzetništva žena? Ako imate dodatna pitanja?
Možete ih postaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem facebook stranice https://www.facebook.com/upzbih/.

Nezaposlene žene i poduzetnice starosti od 18 do 50 godina iz Sarajevskog kantona i Zapadnohercegovačke županije koje žele sudjelovati u ovom Javnom pozivu svoju prijavu dostavljaju u datom roku putem mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Javni poziv za Akademiju poduzetništva žena možete preuzeti OVDJE/wp-content/uploads/2018/11/Akademija_Javni_poziv.pdf.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Detaljnije informacije o Udruženju poslovnih žena u BiH, kao i Akademiji poduzetništva žena možete pronaći na službenoj web stranici ovog udruženja s koje je i preuzeta vijest o javnom pozivu,  www.upzbih.ba.

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna