Predstavljanje knjige KUD IDIJOTI i jedna ljubavna priča

Predstavljanje knjige „KUD IDIJOTI i jedna ljubavna priča“ Emila Karamatića održat će se u četvrtak 11. 10.  u 18 i 30 sati u hotelu Bristol u Mostaru. Knjigu će uz autora predstaviti: Mile Stojić, Goran Karanović i Marko Antonio Brkić.O knjizi

„Pored što kritikuju, razotkrivaju i ukazuju, Karamatićevo tekstovi su dokumenti koji dokazuju da u jednom teškom vremenu i dalje ima ljudi čista srca, koji u sebi nose uvjerenje da je borba za pravdu dužnost, a ne izbor, “ napisao je u  recenziji dr. Goran Karanović.

„U tkanje svoje društvene kronike Karamatić uvodi i brojne reference iz literature, tkajući nerijetko novinski hibrid, članak koji se referira na književnost, ponekad postaje i književnost sama. U sveopćoj medijskoj pustinji koja svakim danom raste i širi se, knjige poput ove pravi su mali svjetionici lucidnosti, morala i duha. One malom čovjeku, obasutom svakodnevnim salvama propagande i bezočne laži, pružaju nadu i utjehu da ipak sve, cijeli naš život,  nije otišao dođavola", riječi su recenzenta književnika Mile Stojića.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna